top of page

Virtuelne ture od 360º

Naš strateški cilj je da privučemo što više potencijalnih klijenata kroz ciljano oglašavanje i efikasnu marketinšku strategiju, i da im pružimo vrhunsku uslugu produkcije audio-vizuelnog sadržaja koja će ih zadovoljiti i ostaviti dugotrajan utisak. Želimo da se istaknemo kao lider u industriji korišćenja Matterport uređaja i da uspostavimo dugoročnu i uspešnu saradnju sa klijentima, tako što ćemo im pružati inovativna i kreativna rešenja koja će ostvariti njihove ciljeve i potrebe. Naša posvećenost visokom kvalitetu usluge, konkurentnim cenama i brzim rokovima isporuke, obezbediće da naši klijenti dobiju najbolju vrednost za svoj novac i budu zadovoljni saradnjom sa nama.

Kao rešenje klijentima, mogu se predstaviti vrhunske usluge produkcije audio-vizuelnog sadržaja, koje će biti prilagođene specifičnim zahtevima i potrebama klijenata. Ovo bi moglo da uključuje kreativno planiranje i snimanje video materijala, profesionalnu obradu zvuka i montažu, kreiranje 3D virtuelnih tura uz pomoć Matterport uređaja, kao i dizajniranje interaktivnih multimedijalnih sadržaja.
Takođe, mogu se ponuditi i dodatne usluge poput savetovanja i pomoći pri izradi marketinške strategije, koje će pomoći klijentima da ostvare svoje ciljeve i postignu maksimalan učinak u svojoj industriji. Klijenti bi takođe mogli da dobiju stručnu podršku i savete od tima profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u industriji produkcije audio-vizuelnog sadržaja.
Kao rezultat ovih usluga, klijenti bi dobili vrhunski kvalitet sadržaja koji bi bio u skladu sa njihovim brendom i ciljevima, kao i efikasnu marketinšku strategiju koja bi im pomogla da se istaknu u svojoj industriji i privuku što veći broj potencijalnih klijenata.

Virtualia RS


Dušica Živković +381638194888

Luka Talo +381641568053
E-Mail: virtualia.rs@esvirtualia.com

Novi Sad, Srbija

bottom of page